Buscant finançament ‘enllà del foc’

.

Imatge del portal Verkami, amb el projecte ‘Enllà del foc’.

No n’havia dit encara res per ací. No per res, l’inici del projecte ‘Enllà del foc‘ -a l’enllaç teniu tota la informació- és una cursa contra el temps, per tal de recollir el finançament necessari per dur-lo a terme: necessitem aconseguir 3.000 euros per poder dur a terme l’exposició itinerant, el catàleg i la intervenció al territori. Hui és el cinqué dia -dels 40 que hi ha com a termini per completar la xifra- i quasi hem aconseguit un terç de l’objectiu. Han estat cinc dies intensos: pel volum de faena, tot i que repartida, i per la quantitat de missatges que ens arriben i que hem de contestar. Amb tot, han sigut cinc dies plens d’estímuls, que ens refermen en la idoneïtat de la iniciativa.

Com financem el projecte? En primer lloc, amb Verkami, la plataforma de crowdfunding per a projectes creatius. El micro-mecenatge és una manera directa de finançar projectes amb la suma d’aportacions individuals. El públic del portal, convertit en mecenes, rep recompenses exclusives a canvi de les seves aportacions. El projecte del Col·lectiu Vall de Vernissa el podreu trobar ací. i els obsequis que hem preparat per a vosaltres els teniu detallats al marge dret de la pàgina.

En segon lloc, amb la participació d’institucions i empreses. Ara per ara, estem immersos en la primera fase, en la del micro-mecenatge, i

Si voleu col·laborar, podeu fer-ho de diverses maneres, i aquí les teniu totes explicades.

No us he dit res tampoc del vídeo que hem utilitzat per anunciar la campanya però estic segur que tindrem temps per a fer-ho en un dels múltiples espais on en donem difusió.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s