No poden o no volen celebrar plens de manera mensual?

Dels 14 plens de 2017, 10 van ser extraordinaris (i els ordinaris, cada 3 mesos). El 2011, en entrar a l’Ajuntament Compromís, els dos grups municipals vam acordar celebrar un ple mensual. Ja ho vam denunciar el 2016 quan van aprovar el canvi. I què hi guanyem? Per què este canvi? No poden o no volen? Què en penseu?

Perquè al PP de Ròtova li agraden més els plens extraordinaris que els ordinaris? És una qüestió que va comentar fa poc el company Pedro Ciscar fa poc en una nota (i que podeu consultar ací).
👉 impedeixen el control al govern,
👉 eviten donar compte de les resolucions d’Alcaldia,
👉 eviten que proposem punts de l’ordre del dia.
👉intenten evitar que l’oposició i la gent assistisca, convocant-los a les 9h, a les 13h… 
👉 els convoquen per anar aprovant temes sobre la marxa: i demostren, per tant, que són incapaços de planificar i portar l’Ajuntament al dia.

Sense cap mena de complex, Alcaldia ens ha contestat que ha de mirar per ell, i adaptar els horaris -a deshores- per poder assistir. Els plens se celebren pels regidors i per al poble. Evitar l’assistència del veïnat, per què passen desapercebuts la major part de temes d’este any, és una actitud ben poc responsable.

Aleshores, no volen o no poden? No sé quina resposta seria pitjor, la veritat. Si no poden planificar amb temps la tramitació d’expedients i la gestió municipal, seria lamentable. Si el motiu és que no volen, la conclusió és igualment lamentable.

Què en penseu?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s