Ara que venen les festes de 2019

Del 5 al 9 de setembre tenen lloc, de nou, les festes patronals de Ròtova. Poder compartir amb vosaltres estes primeres festes des del govern és un goig i una responsabilitat. Crec que les de 2019 seran unes festes on es posarà de relleu, més que mai, que els projectes ixen sempre endavant amb esforç i voluntat.

programa-festes

Les festes obrin un parèntesi en el dia a dia: ajustem els horaris, o se’ns canvien; ens desperten els coets, tenim una cita al bar per esmorzar amb les amistats; dinem una miqueta més tard i acumulem unes hores de son damunt, en allargar la jornada a les revetlles. Hui dia tenim una oferta molt ampla d’activitats d’oci, és cert, però les festes ens motiven encara a seure a una taula per sopar amb la gent amb qui has estat desitjant quedar durant tot l’any; ens visita la família, i convidem i ens deixem convidar…

Som conscients del sacrifici que han fet enguany les comissions i tota la gent que ha ajudat a organitzar cada dia. Des de les festeres de la Mare de Déu, que amb l’espenta de la confraria s’organitzen en una comissió per presentar els actes del seu dia; fins als festers del Crist, un grup de persones que han donat un pas endavant per fer-se càrrec de la festa. Com sabeu, són una comissió oberta, que convida a sumar-s’hi a totes i tots els qui vulguem formar part de la festa.

I, per suposat, els Festers Joves de Ròtova, una associació amb més d’una seixantena de persones que han dut a terme activitats al llarg de tot l’any per a poder traure beneficis per a les festes. En vull destacar la capacitat d’organització i el bon ambient en les activitats que han realitzat; i l’obertura i bona disposició amb els festers de l’any que ve. La joventut també ens marca un camí engrescador i il·lusionador. Que tingueu este llibret a les mans és gràcies també a la seua dedicació, amb el suport de les marques comercials que s’hi publiciten; i, enguany, a la col·laboració de totes les entitats que hi han volgut dir la seua.

Des del govern municipal, ens correspon vetllar perquè tot isca el millor possible, atendre el veïnat i la gent que ens visita i demanar comprensió pel ritme propi de la festa. Ara que encarem les festes patronals de 2019, volem desitjar-vos que passeu un dies de germanor. Les festes són el fruit de l’esforç de totes i tots; i les hem de gaudir, per tant, sentint-les com a pròpies.

Bones festes 2019!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s