Recuperem sensacions. Moros i Cristians 2022

Els carrers ja s’omplin de gent. I encara som conscients que la pandèmia continua amb nosaltres, i que cal continuar amb compte. En la ment de totes i tots, els moments complicats que hem hagut de passar; encara, en la ment, l’esforç de totes i tots per superar-la. I l’evidència que un esdeveniment com els Moros i Cristians ens deixaven uns carrers sense festa, a l’espera que tot passara. L’any passat vam assaborir veure desfilar les filades, per fi, des de 2019. I encara res era igual.

Enguany, anem retornant a una festa de Moros i Cristians més normal. I no cal dir que dirigir-vos estes paraules, amb esta finestra oberta al futur, ens permet olorar l’esperança que tenim a tocar de mà la normalitat; i l’oportunitat de poder disfrutar junts de la festa. I això ens genera una dosi considerable d’il·lusió.

Les comparses de la Junta de Moros i Cristians de Ròtova tornen a desfilar pels carrers del poble. Obrin el municipi perquè ens visite gent de fora. Els Templaris, les Contrabandistes, Al-Harem, Sarraïns Rutba i els Pirates han demostrat que la festa és més que les desfilades i la programació mateixa. Però el carrer és l’espai on compartir amb tota la població. I, per això, reunir-nos i ocupar-lo, de nou, és important.

Gaudim, amb precaució encara, les festes de Moros i Cristians. Recuperem sensacions. I treballem per fer de les festes un motiu més per compartir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s