Les festes que tornen

Del 7 a l’11 de setembre tornen les festes patronals de Ròtova. Tornen de manera completa, tot i que amb tota la precaució que calga, per tal de no oblidar que la pandèmia no se n’ha anat. Però per tindre clar que 2022 és l’any, doncs, de la represa, en què totes les comissions celebren per fi els seus actes al carrer. I tot el poble torna a eixir a gaudir-ne.

El 2020 vam haver de parar el rellotge fester, vam decidir conjuntament que les festes s’ajornarien un temps que no sabíem calcular. Perquè l’any següent, el 2021, vam haver de reprogramar-les, i vam oferir una programació alternativa, a l’espera que la pandèmia de la COVID19 ens ho permetera. La COVID19 ha canviat les nostres vides, i també ho ha fet amb les festes, que ara escalfen motors per tornar a posar-se en marxa. Des del govern municipal, hem d’agrair la responsabilitat de tot el veïnat en este context, i també l’esforç de les comissions festeres, que han fet pinya davant l’adversitat.

Una vegada passat el més dur, cal recomposar-nos i retrobar sensacions. Les diferents comissions tenen davant seu el repte de donar la millor versió d’una festa, amb l’ajuda de tot el poble, que anirà tornant-nos el color a la cara; i la música i la festa, als carrers. La regina i la cort d’Honor obriran les festes, en un any en què també celebrem el 50 aniversari de regnat de les festes patronals. Tot el suport a les comissions; com no, a la de la Mare de Déu de la Salut i el Crist de la Fe, que també han estat treballant dur estos anys d’incertesa, i ara poden oferir-nos uns grans dies de festa per fi. I a la joventut de la Divina Aurora, que han participat de manera reiterada en la vida festiva i cultura l del poble, a les portes de les seues festes. Moltes gràcies.

Des de l’Ajuntament, volem estar al vostre costat i animar-vos a gaudir, per fi, d’unes festes patronals que marquen el camí de tornada. Amb precaució, com hem dit. I amb la seguretat que, totes i tots junts, podem reeixir de qualsevol dificultat. És l’hora de disfrutar del treball de tot este temps. Gràcies a totes i tots els qui ho heu fet possible. Retrobem-nos i recuperem sensacions.

Bones festes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s