La remodelació de voreres, pilons i paviment que farem ara

Iniciem la remodelació de voreres, pilons i paviment dels carrers Sant Josep, Joan XXIII, Juan Gimeno i Venerable. És un projecte important, que hem anat treballant des que presentàrem el projecte de municipi, el 2019, i que hem definit amb la redacció del mateix projecte i les recomanacions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible -millora d’ombres, introducció de font…-, (que també va comptar amb la participació de la gent).

Tal com vam explicar a la presentació, amb l’actuació aconseguirem unes voreres més amples perquè la gent tinga més espai per a passar, canviarem els actuals pilons (que han causats molts problemes als peatons i vehicles, amb un model rígid que dota de seguretat els peatons) i canviarem la línia de taulells del centre dels carrers i les zones més deteriorades d’estos carrers.

Vam heretar unes problemàtiques (la combinació d’un disseny pensat per al peató en tot el municipi on, paradògicament, havien de passar cotxes); I hem plantejat una solució, després d’obtenir el fons econòmic, els permisos necessaris, redactar el projecte i fer-ne la contractació. Les obres ascendiran al voltant dels 112.000€; l’actuació es duu a terme amb el finançament del Pla d’Inversions de la Diputació de València i ha estat adjudicada a l’empresa Visara.

Treballem de manera seriosa; i ho fem amb el convenciment que cal fer-ho des de la planificació i la transparència. En el dia a dia, hi haurà soroll i també ganes d’enredrar. Ara bé, en el diàleg ens trobeu ja tots els qui ho hem anat comentant estos mesos. És el repte que ens vam marcar en el poble que volem canviar, i és el camí que volem seguir en el canvi que continua. Pas a pas, i amb fets. Sóc conscient que l’actuació era esperada, i que l’haguérem volgut veure executada abans. Amb humilitat, ho estem fent.

Continuem!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s