Iniciem les obres per legalitzar el poliesportiu

El primer que vam fer en entrar el dilluns 17 de juny de 2019 com a equip de govern fou paralitzar una contractació d’obra en l’edifici del poliesportiu, que s’havia iniciat sense el vist-i-plau de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Ens vam seure amb Confederació per acordar com tornar la legalitat a les instal·lacions. El 2008 i 2012 la Confederació havia iniciat dos expedients sancionadors perquè el govern anterior del PP havia envaït l’espai públic del riu amb una tanca i l’edifici del poliesportiu i els vestuaris. El total d’actuacions per adequar totalment la legalització del poliesportiu ascendirien a més de 200.000€. Amb el vist-i-plau de l’organisme del riu, iniciàrem les obres del bar del poliesportiu.

Ara s’han iniciat les obres de condicionament d’un camí junt al poliesportiu per legalitzar l’espai: són la primera fase de les actuacions totals que caldrà fer per legalitzar l’espai; en este cas, habilitar un pas públic per la part del riu. Les durà a terme l’empresa Reycops Reformas y Construcciones S.L.. i estes obres ascendeixen a 58.745,32€, a càrrec del Pla d’Inversions de la Diputació de València.

Pas a pas, solucionem problemes i posem al dia el poble.

La factura del govern del PP (de tot el PP i els que han estat darrere) l’arrastrarem encara, en este cas i en altres com els terreny de l’escoleta i com hem hagut de fer amb el deute.

Ara, mirant al futur, de les necessitats, farem virtut. A mitjà termini, tindrem un passeig peatonal al voltant del poliesportiu.

I continuarem treballant de valent, per fer de Ròtova un poble millor.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s