La Trobada d’Escoles en Valencià Safor-Valldigna, a Ròtova

Ròtova torna a acollir la Trobada d’Escoles en Valencià, la que farà trenta-cinc. 20 anys després d’haver celebrat l’anterior, el 22 d’abril Ròtova obrirà les portes per a rebre mestres, pares, mares, xiquets i xiquetes pels seus carrers. Ja, amb el topònim del poble també en valencià.

Al llarg d’aquests anys, hem desitjat viure, de nou, la trobada al poble. I ja la tenim ací. Pel camí, hem intentat anar esbossant una Ròtova que posa al servici de l’escola, de l’alumnat i mestres…, tots els recursos culturals i patrimonials, per a un poble que mire al futur. I viure-la, junt a totes les associacions, el veïnat, el CRA Alfauir-Ròtova i l’Escoleta Infantil Municipal.

La trobada és la festa de l’escola, de la llengua, dels projectes compartits, de la innovació i de la renovació. No debades, enguany estan dedicades a la mestra i escriptora Carme Miquel, sota el lema “Recuperem el verd amb Carme Miquel”. Una escola en valencià, arrelada al seu entorn, com ho demostra el nostre CRA dia a dia.

Volem agrair a tota la gent que heu preparat cada taller, que heu compartit la il·lusió d’oferir el vostre temps; a tots els que heu posat un granet d’arena en l’organització, a Isabel Pérez, regidora de Criança, Formació i Educació integral, per fer-ho possible. I, a tota la gent que ens visitareu, volem convidar-vos a inundar els carrers del poble per gaudir amb amigues i amics, i amb el vostre col·legi. Gràcies per compartir una jornada com la de la trobada.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s