Amb Compromís, Ròtova guanya

Ens explica el company Héctor Alcalde, al web de Compromís per Ròtova, l’esforç per «acompanyar la gent i captar més ingressos per a Ròtova». I com traduïm això en fets concrets?

Des que entràrem al govern, vam apostar per adherir-nos al servei d’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de la Mancomunitat; i ho hem complementat amb el servei d’assessorament a demanda amb la Federació de Municipis, la col·laboració amb el Centre de Desenvolupament Rural de la Safor… El treball en xarxa, junt al de la resta de treballadores i treballadors de l’Ajuntament, des de 2020, ha donat uns resultats concrets (sense comptar amb la major part de fons econòmics fixes que solem rebre els consistoris).

La planificació en cada àrea i la decisió de dedicar una part de fons propi per completar les oportunitats que suposen moltes de les subvencions, ens ha permés obrir capítols d’inversions al pressupost (com no havia ocorregut en anys anteriors). A banda de fer front al deute, fins a liquidar-lo. En expectativa, algunes propostes pendents de resolució per al palau, el poliesportiu, camins…

Els resultats reals, però, es concreten en les millores per 700.000 e. al polígon industrial; el 1.500.000 d’e. per a tindre una escola renovada per als xiquets i xiquetes; els 500.000 e. per a recuperar un espai emblemàtic com el cine; els 400.000 per a salvar el palau i convertir-lo en el centre de la vida local; els 200.000 per condicionar espais de la Nau polivalent i evitar, primer que res, les filtracions que ja hi havia; els més de 250.000€ al poliesportiu; 100.000€ per aconseguir dotar de plaques solars els edificis municipals, per abaratir-ne la factura i reduir les emissions en CO2; els més de 300.000€ per millorar la xarxa d’aigua i els comptadors de les cases, per estalviar aigua i ser-ne eficients; a banda de la renovació urbana, la legalització del poliesportiu, la millora imminent en els parcs

El resultat és l’inici del canvi que estem fent en el poble, de la mà de la gent. Treballar per a i amb el veïnat, des de la voluntat d’innovació, en un poble amb una mirada més sostenible que tinga cura del seu patrimoni; que tinga cura de la seua gent, especialment en una legislatura marcada per la pandèmia.

Per això, continuem amb més il·lusió encara, conscients que ho hem de fer millor, i que hem de continuar escoltant.

Per això, entre d’altres motius, creiem que amb Compromís, i amb totes i tots, Ròtova guanya.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s