Ve l’agost i tornen les festes de Moros i Cristians al poble

Ve l’agost i tornen les festes de Moros i Cristians al poble. Els i les integrants de les diferents comparses han engalanat el poble amb les banderoles, i tot està preparat perquè desfilen les comparses, perquè el carrer s’òmpliga de música, de color, de gent a les voreres…

I u no pot evitar girar la mirada enrere per agafar aire i impuls. Perquè podrem gaudir d’unes festes de Moros i Cristians en plena normalitat, després del que hem hagut de passar estos anys passat. I perquè la festa suposa la concreció de tota la faena feta al llarg de l’any per part de les comparses i tota la gent que hi ha col·laborat.

Les Contrabandistes, amb la capitania, Els Templaris, Al-Harem (i Alsayides), Sarraïns Rutba, amb les esquadres de Xamans i Xamanets, i els Pirates conviden a tot el poble a formar part de la festa. El veïnat i la gent que ve a veure’ns, les comparses convidades, les bandes de música, amb La Rotovense Musical al capdavant, arrodoneixen estos dies grans. La festa any a any es fa major, i incorpora esquadres joves que s’hi sumen.

Continuem, doncs, contribuint a fer d’esta festa un espai de trobada, un motiu de comboi i de cohesió més que ens ajunte al poble de Ròtova i ens projecte arreu de les comarques veïnes.

Deixa un comentari