Va de bo. A setembre tornen les festes patronals a Ròtova…

Va de bo. A setembre tornen les festes patronals a Ròtova, del 6 al 10, en una edició ja en plena normalitat després del que hem viscut els últims anys. Tornar a gaudir d’alguna cosa que hem enyorat sempre dona un punt d’intensitat, i això ja ho vam comprovar l’any passat.

Diem normalitat, però, també, esforç, sacrifici i treball, que són necessaris per a dur endavant una festa, amb la col·laboració de la gent del poble, dels comerços i la resta de patrocinadors, al llarg de tot l’any.

Les festeres de la Mare de Déu, els joves festers de la Divina Aurora, els homes del Crist de la Fe, junt a la regina i la seua cort d’honor encaren una nova edició de les festes patronals. I ho fan amb el desig de poder aportar una proposta lúdica en uns dies de descans i desconnexió, per als que poden fer un parèntesi; i de retrobament, per a aquells que poden tornar al poble en algun moment de la festivitat.

Els qui hem participat de les comissions festeres sabem que la festa es viu tot l’any, i allò millor no és el resultat sinó la convivència i haver pogut compartir el procés de preparació de la festa. Ara queda assaborir-ne el fruit, de la qual cosa la resta del veïnat us estem agraïts.

Les diferents edats de les comissions ens aportaran, també, una diversitat d’opcions per gaudir d’activitats diferents. Deixem-nos portar, doncs, i fem comboi. Convidem amistats i familiars a compartir amb nosaltres estos dies que ens fan retrobar-nos amb allò que hem sigut des de menuts.

Des de l’Ajuntament, volem animar-vos a gaudir les festes amb germanor; estem al costat de totes i tots, perquè pugueu fer-ho. És hora de parar el temps, juntar-nos i sentir que recuperem unes festes i un temps que volem que siga millor.

Deixa un comentari